Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، با آغاز فصل تابستان ۲۲ فیلم روی پرده سینماهای کشور است که در بازه زمانی ۳۰ روزه، بیش از ۳۵ میلیارد تومان در گیشه فروش داشتند.

همزان با آغاز فصل تابستان، ۲۲ فیلم روی پرده سینماهای کشور هستند که در بازه زمانی ۳۰ روزه ماه خرداد تا اول تیرماه بیش از ۱ میلیون نفر مخاطب و در ۵۳۷۶۹ سانس به تماشای این فیلم ها نشسته اند که مجموع فروش آن‌ها در این بازه زمانی بیش از ۳۵ میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در صدر فیلم‌های پرفروش در این بازه زمانی به ترتیب فیلم «علفزار» با فروش بیش از هفت میلیارد و سی و هشت میلیون تومان، فیلم «سگ بند» با فروش بیش از سه میلیارد و هفتصد میلیون تومان و فیلم «چند می‌گیری گریه کنی ۲» با فروش بیش از سه میلیارد و صد میلیون تومان به ترتیتب جزو سه فیلم پر فروش گیشه‌های سینما در مدت زمانی یک‌ ماهه اخیر بودند.

در ادامه فیلم های پرفروش می توان به فیلم «هناس» با فروش بیش از یک میلیارد و صد میلیون تومان، «موقعیت مهدی»  با فروش بیش از هشتصد و سی و هشت میلیون تومان و «مجبوریم» با فروش بیش از هشتصد و سی میلیون تومان اشاره کرد که به ترتیب رتبه‌های چهارم تا ششم فیلم‌های پرفروش  گیشه را به خود اختصاص دادند.

«پسران دریا» با فروش بیش از ۱۷ میلیون و هفتصد هزار تومان، «روز ششم» با فروش ۱۰۵ میلیون و ۶۷ هزار تومان و «سلفی با دموکراسی» با فروش ۱۰۷ میلیون و هفتصد هزار تومان کم‌فروش‌ترین‌های گیشه بازه زمانی مذکور هستند.

«انفرادی»، «بدون قرار قبلی»، «بی‌صدا حلزون»، «روز صفر»، «سلفی با دموکراسی»، «سگ بند»، «شادروان»، «طلاخون»، «علفزار»، «قدغن»، «لامینور»، «مجبوریم»، «مرد بازنده»، «مغز استخوان»، «موقعیت مهدی»، «نقره داغ»، «هناس»، «روز ششم»، «والدین امانتی»، «پسران دریا»، «چند می‌گیری گریه کنی ۲» و «گل به خودی» ۲۲ فیلم روی پرده سینماهای کشور در اکران تابستانی هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آخرین آمار فصل تابستان فیلم اکران اکران تابستانی فیلم موقعیت مهدی هناس سگ بند نقره داغ لامینور فروش بیش سینماهای کشور میلیون تومان بازه زمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۰۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!

ایتنا - کارشناسان می‌گوید در صورت داغ شدن بیش از حد گوشی، نباید از آن استفاده کرد زیرا احتمال آتش گرفتن یا حتی انفجار آن وجود دارد. اما چگونه می‌توان در مدت زمانی اندک دمای گوشی را کاهش داد؟
افزایش شدید دمای تلفن‌های همراه هوشمند می‌تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. استفاده طولانی مدت، اجرای نرم‌افزارها یا بازی‌های سنگین، شارژ کردن مداوم دستگاه و حتی قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب از جمله عواملی هستند که می‌توانند منجر به افزایش دمای گوشی شوند.

کارشناسان می‌گویند اگر گوشی بیش از حد داغ شود و کاربر متوجه این موضوع نشود، امکان آتش گرفتن یا حتی انفجار باتری آن وجود خواهد داشت.

افزایش طولانی مدت دمای گوشی می‌تواند به قطعات سخت‌افزاری از جمله پردازنده، باتری و سایر اجزای حساس آسیب جدی وارد کند. در شرایط بحرانی، حتی احتمال ترکیدن یا آتش گرفتن باتری گوشی وجود دارد.

براساس توصیه‌های کارشناسان، کاربران باید برای پیشگیری از درگیر شدن بیش از حد پردازنده، نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس را ببندند، گوشی را هنگام اجرای کارهای سنگین از قاب محافظ دربیاورند، و حین شارژ گوشی را به شبکه‌های بی‌سیم یا بلوتوث متصل نکنند.

آنها همچنین توصیه می‌کنند برای شارژ کردن باتری، از شارژرهای اصلی و استاندارد شرکت سازنده گوشی استفاده شود و از محصولات ارزان‌قیمت شرکت‌های ناشناخته که استانداردهای لازم را ندارند، پرهیز شود.

شارژ کردن باتری در بازه ۲۰ تا ۸۰ درصد، بهترین راه برای جلوگیری از گرم شدن گوشی است. در این بازه که بازه سلامت باتری نامیده می‌شود، باتری گرمای کمتری تولید می‌کند.

همچنین توصیه می‌شود کاربران از به‌روزرسانی گوشی‌های خود غافل نشوند، زیرا بسیاری از این به‌روزرسانی‌ها با هدف رفع ایرادات گرمایی دستگاه ارائه می‌شوند.

در نهایت کارشناسان تأکید می‌کنند اگر با وجود رعایت تمام نکات، گوشی همچنان بیش از حد داغ می‌شود، کاربر باید فورا آن را خاموش کرده و از بکارگیری آن خودداری کند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • بارندگی‌ها تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • اقتصاد دریا در مازندران مورتوجه قرار نگرفته است
  • معرفی برترین‌های جشنواره نواشهر در قزوین
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • سینماهای سراسر کشور از عصر جمعه تعطیل است
  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • گیشه روزنامه بازار پادکست |تیتر خوانی روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد